Groot nieuws voor Zara!

Goede Vrijdag was nog nooit zo goed; Zara kondigt vandaag een nieuwe denimlijn aan, die exclusief bij ons in Amsterdam verkocht gaat worden. Oil on Denim heet het, waarvoor het designteam van Zara TRF samenwerkte met drie internationale illustratoren.

Oil on Denim

Het idee achter de lijn is dat Zara zich meer wil verdiepen in de kunstwereld. Zo gezegd, zo gedaan. Ze kozen drie artiesten, Mercedes Bellido, Ricardo Cavolo en Mario de Santiago, die stukken uit de denimcollectie mochten customizen. Illustraties van de drie werden gebruikt op een limited edition denimlijn, die het team van Zara TRF ontwierp.

En deze items worden exclusief in de winkel aan de Amsterdamse Kalverstraat verkocht, en online, vanaf dinsdag 18 april.

Maar het wordt nog beter: de drie Spaanse artiesten zullen zelf aanwezig zijn in de winkel volgende week, om jouw favoriete denim te customizen. Op dinsdag 18 en woensdag 19 april tussen 11.00 en 13.00 uur en 15.00 en 18.00 uur vind je Mercedes Bellido, Ricardo Cavolo en Mario de Santiago live in de Zara Kalverstraat. Er is zelfs een in-store workshop te vinden.

Op naar Amsterdam!

Bron: elle.nl/mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *